Széchenyi 2020

 

Kedvezményezett neve: DUFTIN Kft.
Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.14-20-2021-00016
Projekt címe: „A DUFTIN Kft. divat és dizájnipari fejlesztéseinek támogatása”

Szerződött támogatás összege: 20 264 489,- Ft
Projekt összköltsége: 28 949 270,- F
A finanszírozás típusa: Európai Regionális Fejlesztési Alap
Támogatás intenzitása: 70%
A projekt megvalósítási időszakának tényleges kezdő időpontja: 2021.04.01.
A projekt fizikai befejezésének tényleges időpontja: 2022.02.28.

Jelen projekt célja a DUFTIN Kft. megújulását elősegítő technológia fejlesztés támogatása, melynek keretében IKT-fejlesztés, eszközbeszerzés, bérköltség elszámolás és ingatlan beruházás valósul meg a 7300 Komló, Pécsi út 42/C (hrsz. 1250) megvalósítási helyszínen. A projekt keretében eszközparkunk korszerűsítésére kerül sor.
Az alábbi eszközök beszerzésére kerül sor: elektromos vasalóasztal, rákel csiszoló, szita kimosó, valamint az alábbi IKT eszközök beszerzésére kerül sor: monitor, PC, digitális rajztábla, szkenner, nyomtató, szerver, Office szoftver. Az IKT fejlesztés versenyelőnyt jelent, hiszen alkalmat ad munkafolyamatok rendszerezésére és gyorsabb munkavégzésre.
A projekt keretében átalakítással showroomot hozunk létre, ami digitális bemutatóteremként szolgál és megkönnyíti a partnerekkel, ügyfelekkel való kommunikációt. Ez egyben csökkenti az ügyféltalálkozókra és kiállításokra utazások időigényét, és környezeti terheit, valamint lehetőséget ad az üzleti kapcsolatok minőségi online ápolására akkor is, ha járványügyi intézkedés miatt nem lehetséges a személyes találkozó. A digitális eszközök fejlesztése megkönnyíti a képfeldolgozást, személyes találkozások elmaradnak, digitalizált termék kerül bemutatásra az ügyfél felé, és így megkönnyíti a sikeres bemintázást. A fejlesztés termékújdonságok bővítését jelenti, továbbá a beszerzendő eszközök gyorsabb (rész)munkafolyamatokat és hatékonyabb team meetinget és tárgyalást tesznek lehetővé (gépek, monitorok, szkenner, showroom). A beszerzendő eszközök (rákelcsiszoló, szitamosó) segítségével az eddigi kézi, manufakturális tevékenységeket gépesítjük, ezáltal növekszik termelékenységünk. A beszerzendő számítástechnikai eszközökkel, továbbá beszerzendő eszközökkel (rákelcsiszoló, szitamosó) gyorsabbá, hatékonyabbá válik a termelékenység. ki kell dobni, és újat Az impozáns online showroom kialakításával kevesebb utazás történik a személyes kontakt minimalizálása miatt, mely szintén környezetkímélő megoldást. A projekt keretében kollégáink bérköltése is elszámolásra kerül.

A projekt hozzájárul a DUFTIN Kft. versenyképességének és jövedelemtermelő képességének növeléséhez.

Kedvezményezett neve: DUFTIN Kft.
Hitelprogram azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18/B
Hitelprogram megnevezése: „MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM”

Szerződött hitel összege: 100 000 000,- Ft
A finanszírozás típusa: Európai Regionális Fejlesztési Alap

A támogatás formája: kedvezményes kamatozású kölcsön

A támogatás odaítélés dátuma: 2023.01.23
A projekt megvalósítási időszakának tényleges kezdő időpontja: 2023.01.01
A projekt fizikai befejezésének tényleges időpontja: 2023.12.31.

Jelen projekt elsődleges célja a DUFTIN Kft.  likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges energia, üzemeltetési és munkaerő költségek finanszírozása, melyhez a „MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE KERETÉBEN FORGÓESZKÖZ-FINANSZÍROZÁS”  célú hitelprogram a 7300 Komló, Pécsi út 42/C (hrsz. 1250) megvalósítási helyszínen nyújt lehetőséget.

A projekt hozzájárul a DUFTIN Kft. versenyképességének és jövedelemtermelő és likviditási képességének megtartásához és növekedéséhez.